Maison de Vacances Bouix

Prachtig gerenoveerd oud familiehuis (begin 19e eeuw) op slechts 2 uur rijden van Parijs in mooie groene, bosrijke omgeving.
Uw vakantiehuis bestaat uit twee gedeeltes. Het hoofdverblijf is geschikt voor negen personen, en de aparte gite is geschikt voor drie personen.

Er is een grote ruime tuin (1000m2) met tuimeubilair en barbecue. De tuin is volledig omheind dus de kinderen kunnen hier heerlijk ravotten en op de schommel spelen.

U rijdt in 10 minuten naar Chatillon sur Seine, een typisch kleine Franse plaats met alle winkels en basis benodigdheden. Haal hier uw boodschappen voor een heerlijke Bourgondische maaltijd in de tuin! In Cours (6 km) is een ambachtelijke biologische bakker.

Achter het huis zijn meteen de heuvels en de bossen: een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Er zijn verschillende uitgezette routes in de omgeving met een lengte van 3 tot 15 km. Op 40 min. rijden zijn er 3 golfbanen. Vissen kan ook in de directe omgeving.

Bourgondisch genieten? Bezoek een van de lokale markten en ontdek Chablis (55 km) wereldberoemd om zijn wijnen. Ook de beroemde 'Route des Grand Crus' ligt op slechts een uurtje rijden.

Dit huis is perfect om met het hele gezin te genieten van al het moois en lekkers dat de Bourgogne te bieden heeft!

€ 553.00

Lees Meer...

Bourgogne   Bouix   
Maison de Vacances Bouix
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla