Maison de vacances SAINT PIERRE LE VIEUX

Op zoek naar rust? Dan is dit fraaie vrijstaande vakantiehuis met zijn grote omheinde grastuin ideaal. Bij het huis heb je enkele aangename terrassen ter beschikking. Fijn tuinmeubilair en een barbecue ontbreken niet. Jouw huis ligt in het pittoreske Saint-Pierre-le-Vieux, een dorp dat slechts 300 zielen telt. 's Ochtends haal je er verse croissants en baquettes (500m). Een ideale locatie voor de rustzoeker die het Franse platteland ambieert! Een super vind je in Tramayes (8km).

Elke ochtend lijkt de Bourgogne met zijn prachtige vergezichten zich speciaal voor jou te ontvouwen. De omgeving daagt uit tot ontdekkingstochten. Zij leent zich ook voor uitrusten langs een van de vele pittoreske weggetjes met zijn wijngaarden. Nu je er toch bent: probeer ook eens een van die heerlijke, lokale wijnen. Een ontdekkingsreis op zich!

Met de auto valt er genoeg te ondernemen. In het prachtige Cluny (20km) bezoek je overblijfselen van de vroegere abdijkerk. Ook een bezoek aan het Museum van Kunst en Archeologie is de moeite waard. Het rijk versierde Mâcon (35km) staat bekend om zijn vermaarde wijngaarden. In het historische stadscentrum is het heerlijk toeven op een van de vele pleinen.

€ 427.00

Lees Meer...

Bourgogne   Saint Pierre Le Vieux   
Maison de vacances SAINT PIERRE LE VIEUX
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla