Maison de vacances PLANAY

Dit knusse vakantiehuis ligt in het dorpje Planay in de Cote d`or, in de Bourgogne.

Hier wisselen bossen, wijngaarden en weidevelden elkaar af. Uw huis ligt in het rustige, kleine dorpje Planay, met leuke middeleeuwse plaatsjes als Noyers 36 km afstand.

Bij dit gebied hoort ook zeker een bezoek aan één van de vele kastelen die eens bewoond werden door Bourgondische hertogen. Zo is het kasteel van Ancy-le-Franc (2o km) één van de mooiste renaissance kastelen van Bourgondië. Of de Adbij van Fontenay (30 km) die geclassificeerd staat op de Unesco werelderfgoedlijst. Zowel het klooster en de kerk zijn nog intact.

Bezoek ook het oude en pittoreske, op een heuvel gebouwde Vézelay (70 km). Vézelay is beroemd wegens zijn abdijkerk en van de wijn. Bij het middeleeuwse stadje Semur-en-Auxois (40 km) ligt een groot recreatiemeer: het "Lac du Pont", met strand en verschillende watersportmogelijkheden. In Semur slentert u op uw gemak door de pittoreske straatjes en bezoekt u de 13e eeuwse kerk.

Bezoek zeker een van de vele wijnkelders en kies de heerlijkste wijnen uit. Geniet vooral van het lekkere eten en het bourgondische leven!

NB: op aanvraag zijn 2 fietsen (voor volwassenen) beschikbaar.

€ 398.00

Lees Meer...

Bourgogne   Planay   
Maison de vacances PLANAY
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla