Lyonesse

De Morvan is een sprookjesachtige plek waar onthaasten centraal staat. Deze oase van rust en natuur ligt in het hartje van Bourgogne. De plek biedt prachtige vergezichten, eeuwenoude bomen, terrasjes, mooie bossen, klaarheldere beekjes, stroompjes en uitgestrekte weilanden vol met wilde bloemen. Het regionaal natuurpark van de Morvan wordt door velen dan ook de groene long van de Bourgognestreek genoemd.

De groene heuvels nodigen uit tot het maken van lange fiets- en wandeltochten en op korte afstand ligt het prachtige stuwmeer Lac de Pannecière, waar niet alleen gezwommen kan worden, maar ook geschikt is voor verschillende vormen van watersport. Cultureel valt er ook heel wat te beleven in de omgeving. De vele kastelen die deze regio rijk is, de pittoreske dorpjes en stadjes met winkeltjes die de artisanale producten aanbieden en uiteraard de talrijke brocanterieën of vide greniers waarvoor de omgeving bekend staat.
Als je bereid bent iets langer in de auto te zitten, bezoek dan Autun en Dijon, de voormalige hoofdstad van het hertogdom van Bourgondië.

Lyonesse heeft een hele mooie grote tuin die volledig omheind is, dus erg veilig voor de kleintjes. Het huis is volledig omringd met weiden, boerderijbewoners en bossen.
In de tuin staat er een trampoline en is er een romantische boomschommel voor de kleinere bezoekers. Er staan volop fruitboompjes, bessenstruiken en druivelaars waar er met veel plezier van geproefd kan worden. Onder het platanendak is er een gezellig terras en barbecue voorzien om in de schaduw te genieten van een glaasje wijn en de mooie omgeving. Op het einde van de tuin staat er een houten pergola begroeid met rozen, passiebloemenen en afgewerkt met lichtjes zodat er zowel overdag als 's avonds ten volle van het prachtige uitzicht genoten kan worden.
De recent geïnstalleerde infraroodsauna komt volledig tegemoet aan het gevoel van onthaasten en genieten van de rust en de natuur.

€ 410.00

Lees Meer...

Bourgogne   Montigny En Morvan   
Lyonesse
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla