Moloy

Dit kasteel dateert uit de 15e eeuw en is voorzien van de luxe en het comfort van nu. Via een bruggetje over het riviertje kom ke bij je verwarmde zwembad en jacuzzi. Het interieur is zeer ruim (450 m²), modern, sfeervol en tot in de puntjes verzorgd. Veel authentieke details zoals de houten plafonds, kleurrijke tegelvloeren en de schouw met wapenschilden. Rondom het kasteel beschik je over een parkachtige tuin van 3,5 hectare.

Het kasteel ligt net buiten het plaatsje Moloy, in het noorden van de Bourgogne. Omringd door enorme bossen waar je de mooiste wandelingen en tochten op de mountainbike maakt, meteen vanaf je domein. Golfen in Norges-la-Ville (27 km, 18- en 9-holes). Boodschappen in Is-sur-Tille. Bakker in Courtivron (5 km), restaurant (La Roussotte) in Léry (9 km).

Je bent al gauw in Dijon (33 km) met in het centrum de gotische Notre Dame, vakwerkhuizen, mooie winkels en het Musée des Beaux Arts. Bezoek ook het klooster van Fontenay uit de 12e eeuw (55 km), daal af in de grotten van Bèze (31 km) en maak een ritje met het treintje door de bossen in Is-sur-Tille (16 km).

€ 5541.00

Lees Meer...

Bourgogne   Moloy   
Moloy
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla