La Bonne Dame

Een charmant, authentiek vakantiehuisje in een natuurstenen boerderij.

U beschikt over een woonkamer met een gezellige zithoek en een houtkachel.
Een slaapkamer met box spring en een kleine, maar praktisch ingerichte badkamer.
De ruime woonkeuken grenst direct aan uw eigen tuin/terras.
Alle keukenbenodigdheden zijn ruimschoots aanwezig.
Op mooie zomerse dagen verlengd u uw buitenverblijf gemakkelijk door het open van de grote tuindeuren. Maar ook is er een buitenterras ingericht met een gezellig zitje, een parasol en ligstoelen.
Geen zin in keukenkunsten? Steek dan gerust de BBQ aan, of bezoek een restaurant in de omgeving.
Het huis ligt op een heuvel in het dorpje Lanty, centraal gelegen tussen de steden Nevers en Autun.
Op twee stappen van het huis is een uitkijkpunt, met een prachtig weids uitzicht over de groene vallei. U loopt zo het bos in voor een mooie wandeling of een fietstocht.
Geniet van de schitterende natuur, bestaand uit heuvels, bossen en grasland.
In Lanty komt de bakker twee keer per week langs met vers brood.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Luzy (11 km). Daar zijn tevens restaurants en winkels en elke vrijdag is er een brocantemarkt. In Semelay (5 km) vind u gezellige restaurantjes.
En in Décize (35 km) een gezellige markt.
Diverse riviertjes, vijvers en meren in de omgeving bieden de mogelijkheid om te vissen en zwemmen. Het zwemmeer La Nocle-Maulaix ligt op slechts 7 km van het vakantiehuis.

€ 389.00

Lees Meer...

Bourgogne   Lanty   
La Bonne Dame
 

Petite Maison Lanty

Een authentieke, gerenoveerde boerderij van natuursteen opgedeeld in twee vakantiehuizen.
U verblijft in het linkergedeelte en heeft de beschikking over een eigen tuin met privé-zwembadje (4 x 2,20m, 80 cm diep). Het vakantiehuis is gezellig ingericht en vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de vallei en de omgeving. Vanuit het huis loopt u zo het bos in.

Het huis ligt op een heuvel in het dorpje Lanty, dat ligt tussen Nevers en Autun, en telt circa 110 inwoners. De bakker komt twee keer per week langs met vers brood. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Luzy (11 km). Daar zijn tevens restaurants en winkels en elke vrijdag is er een brocantemarkt, waar u heerlijk kunt rondstruinen. In Semelay (5 km) vind u gezellige restaurantjes en het pittoreske plaatsje Décize (35 km) heeft een gezellige markt.
De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten (mountainbike) en vanwege de schitterende natuur, bestaand uit heuvels, bossen en grasland, kunt u er mooie wandelingen maken. Ook zijn er diverse riviertjes, vijvers en meren, waar u kunt vissen en zwemmen. Het zwemmeer La Nocle-Maulaix ligt op slechts 7 km van het vakantiehuis.
In de omliggende dorpen en stadjes zijn verschillende musea te vinden. Wat verder weg, in Baune en Nolay (ca. 80 km) kunt u terecht voor wijnproeverijen. Ook leuk: neem vanuit Luzy de trein, dan bent u binnen een uurtje in Nevers, de 3e stad van de Bourgogne.

€ 533.00

Lees Meer...

Bourgogne   Lanty   
Petite Maison Lanty
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla