La Nocle Maulaix

Ruim, vrijstaand plattelandshuis omringd door een grote privétuin. U kijkt uit over een waterpoel en het bospad start direct naast de deur. De ultieme plek voor natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen.
Rust, ruimte en niet geheel bij uitzondering een hertje die nieuwsgierig de kop opsteekt.

Het vakantiehuis is vrijwel geheel gelijkvloers. Behalve de ruime woonkamer is er een zitkamer/recreatieruimte met diverse spelletjes en een uitgebreide keuze aan DVD's.
De vide in dit vertrek doet dienst als tweede slaapkamer.
De master slaapkamer ligt aan de andere kant van het woongedeelte en grenst vrijwel direct aan de badkamer.
De tuin is ingericht met een sfeervol prieeltje en verschillende zitjes om gezamenlijk te dineren of simpelweg te genieten van het 360 graden mooie uitzicht. Ook staat een tafeltennistafel ter beschikking en een jeu de boules baan.

Ondanks de rust, is er genoeg te beleven: wandelroutes, mountainbiken, paard/pony rijden, vissen, zwemmen, paddenstoelen plukken. Restaurants vindt u op relatief korte afstand. En in het dorp is een traiteur en een kaasboerderij waar u producten kunt afnemen.
Tips: bezoek de bekende wijnstreek (Sancerre et Côtes de Beaune), de Romeinse binnenstad van Autun, de abdij van Cluny of het kuuroord en casino in Saint Honoré les bains

€ 319.00

Lees Meer...

Bourgogne   La Nocle Maulaix   
La Nocle Maulaix
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla