Maison de Vacances Gacogne

Dit grote, sfeervolle en rustieke vakantiehuis ligt in het gehuchtje La Roche, op ca. 1,5 km van het dorpje Gâcogne. De Nederlandse eigenaren hebben deze oude boerderij sfeervol ingericht: comfortabel maar wel met typisch Franse meubels en behoud van de lokale stijl.

Achter het huis geniet u op uw verhoogde terras (woonniveau) van lange BBQ-zomeravonden met heerlijke Bourgogne wijn. Via een trapje bereikt u de grote grastuin met fruitbomen.

Prachtige natuur, heuvels en uitzichtpunten, dat is wat u zult treffen in dit mooie, groene gebied de Morvan. Tijdens uw wandelingen zijn er vele mooie plekjes om er lekker te picknicken, aan het meer of in het bos.

Verscholen in al dat groen liggen pittoreske stadjes en mooie kastelen. Bezoek het stadje Vézelay (39 km) met de Basilique Ste. Madelaine en de middeleeuwse châteaux van Bazoches (26 km), Aunay-en-Bazois (31 km), Marrault (38 km) en Thoisy-la-Berchère (49 km).

Met de kinderen gaat u naar het strand om lekker te zonnen terwijl zij lekker waterfietsen of surfen op een van de maar liefst vijf grote recreatiemeren in de omgeving: Lac de Pannecière (18 km), St. Settons (22 km), Agnan (30 km), Baye (32 km) en Merle (44 km). Supermarkt in Lormes (12 km). Bakker en restaurant in Gâcogne.

€ 768.00

Lees Meer...

Bourgogne   Gacogne   
Maison de Vacances Gacogne
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla