Marcoult

Dit prachtige landhuis (1850) ligt op een uitstekend onderhouden privédomein.
De smaakvolle inrichting is afgestemd op de stijl van het huis en er is een spelkamer met biljart. Er zijn fruitbomen en er is een grote vijver waarin u mag vissen. Achter de tuin loopt het kanaal, waar u af en toe bootjes voorbij ziet varen. Op het domein zijn diverse originele details bewaard gebleven, zoals een duiventoren en een broodoven.

Champvert ligt middenin het Nationale Park 'de Morvan'. Door het gebied lopen vele fiets- en wandelroutes, die u langs de mooiste stukjes natuur van de Bourgogne leiden. In de nabijheid ligt de “Voie du Canal du Nivernais”, een prachtige fietsroute langs het kanaal. Vissers kunnen hun hengeltje uitgooien in één van de vele waterpartijen.

Op 5 km ligt het vestingstadje Décize. De ruïnes van het voormalige kasteel zijn een bezoek waard. Ook leuk: een boottocht over de Loire.

Het gigantische landhuis is opgedeeld in twee gedeeltes. U verblijft in het rechtergedeelte, dat is voorzien van een eigen ingang. Het linkergedeelte wordt bewoond door de vriendelijke eigenaren. Zij voorzien u graag van informatie en de geschiedenis van het domein. Uw privacy wordt te allen tijde gewaarborgd.

€ 699.00

Lees Meer...

Bourgogne   Champvert   
Marcoult
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla