Maison de vacances BIERRY LES BELLES FONTAINES

Dit statige vakantiehuis vind je aan de rand van het pittoreske Bierry-les-Belles-Fontaines. In deze fraaie omgeving heb je een heerlijk lome tuin met bomenpartijen en, in de schaduw van een fijne boom, tuinmeubilair ter beschikking. Kinderen leven zich uit op het speeltoestel. Verleg je de blik dan ontwaar je de glooiende heuvels met weilanden. Een kruidenier vind je in Aisy-sur-Armançon (11km), de supermarkt in Montbard (15km). De bakker bezorgt nagenoeg iedere dag aan huis.

In de omgeving volg je prachtige Bourgondische kastelenroutes. Bijvoorbeeld het slot bij Ancy-le-Franc (27km) en Epoisses (13km). Hier komt ook de gelijknamige Bourgondische kaas vandaan. Je zult hem op de menukaart van menig lokaal restaurant aantreffen. Middeleeuwse plaatsjes als Noyers (22km) en Montréal (15km) en de pittoreske stadjes Avallon (27km) en het op een heuvel gebouwde Vézelay (42km) zijn jouw bezoek waard. Dit geldt ook voor de oude abdij van Fontenay (28km).

De mysterieuze grotten bij Arcy-sur-Cure (41km) mag je niet missen. Voor de nodige waterpret staat het recreatiemeer Lac du Pont garant. Je vindt het bij Semur-en-Auxois (19km). Een zwembad en een bakker vind je in Epoisses.

€ 523.00

Lees Meer...

Bourgogne   Bierry Les Belles Fontaines   
Maison de vacances BIERRY LES BELLES FONTAINES
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla