Maison de vacances VIC SUR CÈRE

Prachtig stenen vakantiehuis met privé (omheinde) tuin met een perfecte ligging om de Auvergne te ontdekken. Deze netjes en comfortabele ingerichte vakantie woning ligt tegen de berg aan, u heeft er volledige privacy.

Vic-sur-Cère (2 km) ligt 20 km ten noorden van het charmante stadje Aurillac, middenin het regionale park der Vulkanen. Dit stadje (2000 inwoners) heeft restaurants, een casino, een parc de loisirs met gedeeltelijk overdekt zwembad mèt glijbanen. Hier vindt u ook een supermarkt en de bakker.

Er is een toeristenbureau in het centrum van Vic sur Serre: er is namelijk ontzettend veel te doen in deze streek met prachtige natuur en cultuur.
Bezoek een van de boerderijen en koop de heerlijke Cantal kaas. De 'truffade' is het bekendste streekgerecht.

Bezoek één van de vele kastelen in de buurt. Breng een bezoek aan Murat (30 km) of Salers (60 km): twee leuke historische, karakteristieke stadjes waar u goed terecht kunt op het plein voor een plat du jour. Mis ook het bekende stadje Aurillac niet!

Bij het ski station: 'Le Lioran' kunt u in de zomer met kabelbaan naar boven. In de zomer wandelen, in de winter skiën. Er zijn zelfs sneeuw kanonnen dus een afdaling is gegarandeerd in de winter!
Het bekende ski station Plomb du Cantal (40 km) is ook de moeite waard.

€ 524.00

Lees Meer...

Auvergne   Vic Sur Cère   
Maison de vacances VIC SUR CÈRE
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla