Maison Lamothe

Deze ruime goed ingerichte cottage ligt op het domein van het Chateau Lamothe. Achter het huis ligt een half ingegraven zwembad dat toegankelijk is voor zowel de gasten van het Chateau als voor de cottage, voor het huis heeft u een privé terras met tuinmeubelen.

Het huis heeft een weids uitzicht en veel privacy. Van binnen zijn alle ruimtes groot en bijzonder goed onderhouden. Het is geen enkel probleem om in de slaapkamers bedden bij te zetten.
Er is ruimte voor in totaal 6 volwassenen en/of kinderen en een baby.

U heeft rondom het huis uw eigen privacy, maar u bent ook van harte welkom om te wandelen in de rozen- en moestuin van het chateau.

Het huis ligt 4 km van de Koninklijke vestingstad Tournon-d'Agenais. Deze vesting, gevestigd op een rotsachtig voorgebergte, beschikt over een mooi erfgoed: een plein met cornières en oude waterputten, een belfort versierd met een zonneklok, het vroegere huis van de bisschoppen van Agen, en de stadswallen...

Het departement (ook bekend onder de naam Quercy) ligt ten zuidwesten van de Dordogne. Er zijn diverse grotten, zoals die van Pech-Merle en Gouffre de Padirac. Hoofdstad van het gebied is de middeleeuwse stad Cahors (op ongeveer 50 km), bekend om haar oude en beroemde “Pont Valentré”, de oudste gotische vestigingsbrug van Europa. In het bekende wijngebied van Cahors vindt u vele wijnkastelen, langs de prachtige slingerende rivier de “Lot”.

€ 540.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Tournon D'agenais   
Maison Lamothe
 

Maison de vacances TOURNON D'AGENAIS

Prachtig gelegen vakantiehuis met uitzicht op Tournon-d'Agenais. Het is net alsof je kasteelvrouw of heer bent in deze unieke woning. De resten van de dikke muren zijn stille getuigen van de roerige middeleeuwen toen het huis deel uitmaakte van een versterkt geheel! De kamers zijn stijlvol gerestaureerd met behoud van authentieke details zoals het fraaie balkenplafond en de schouw.

Bij het huis een grote tuin waar de kinderen alle ruimte hebben om te ravotten en zich te vermaken op de trampoline. Ook is er een schitterend gelegen, deels overdekt terras met BBQ, dat uitkijkt over het glooiende landschap en in de verte het stadje Tournon (3 km) met haar formidabele plein en nauwe straatjes. Aan de andere kant van de woning ligt het fantastische privézwembad. Bakker, dagelijkse boodschappen en restaurants in Tournon, supermarkt in Montaigu (8 km).

Recreatiemeer bij Montaigu. Zwembad en fietshuur in Fumel (14 km). Dat het cultuurhistorisch erfgoed van de Lot-et-Garonne nooit ver weg is, bewijst dit huis. Het imposante Château de Bonaguil (21 km) en het gezellige Villeneuve (25 km) zijn ook pareltjes. De kinderen doe je een plezier met het pretpark Walibi bij Agen (42 km).

€ 730.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Tournon D'agenais   
Maison de vacances TOURNON D'AGENAIS
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla