Andante 4P

Landelijk gelegen, karakteristieke boerderij op groot domein met zwembad (10 x 5 m). Het huis is knus en gezellig, met een sfeervol terras onder de wijnranken. De inrichting is eenvoudig, maar alles is heel proper en goed onderhouden. Het zwembad heeft zicht op de glooiende velden. De tuin bestaat voornamelijk uit een groot gazon met bomen. In de tuin vindt u een jeu-de-boulesbaan en een tafeltennistafel. Tevens is er een net voor volleybal en badminton.

Deze boerderij ligt op 30 minuten ten zuiden van Bergerac, op een domein van 1,3 hectare op slechts 1 km van het dorpje Saint-Vivien, dat deel uitmaakt van de commune Saint-Eutrope-de-Born. Op slechts 10 km liggen de grotere steden zoals Montflanquin en Villeréal met gezellige restaurants, cafés en winkels. In een van de nabij gelegen middeleeuwse stadjes, zoals Cancon, Monpazier, Monflanquin, Villeréal of Issigeac is elke dag wel een markt met regionale producten, of brocante en antiekmarkt.

De Aquitaine, met het bekende departement de Dordogne, is van oudsher een vakantiebestemming met veel natuurschoon, een aangenaam klimaat en goede keuken. Een bezoek aan Bergerac, Bordeaux, Sarlat is zeker de moeite waard.

€ 482.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Saint Eutrope De Born   
Andante 4P
 

Andante 8P

In deze knusse en comfortabele vakantiewoning, kunt u helemaal tot rust komen en lekker genieten van uw vakantie. De boerderij staat op een domein van 1,3 hectare. Het is compleet omheind en u heeft een prachtig weids uitzicht over de omgeving. U heeft de beschikking over een zwembad. Ook voor de actieve gasten is er genoeg te doen, er is een tafeltennistafel en een volleybalnet aanwezig.

De boerderij bestaat uit twee huizen, waarvan de ene wordt bewoond door de Nederlandse eigenaar. Hij respecteert uw privacy, waardoor u weinig met hem van doen zal hebben.

Houdt u meer van cultuur dan hoeft u zeker niet stil te zitten. Het prachtige Bergerac ligt op 30 minuten afstand. Op slechts 10 km liggen de grotere steden zoals Montflanquin en Villeréal, waar u gezellige restaurants, cafés en winkels vindt. Deze streek is nog niet door de grote massa ontdekt en biedt veel rust, vrijheid en ruimte. U verblijft hier op het echte Franse platteland, waar de bewoners bijzonder vriendelijk en behulpzaam zijn.

€ 718.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Saint Eutrope De Born   
Andante 8P
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla