Le Godard

Deze prachtig gerenoveerde vakantiewoning ligt tussen de wijngaarden en op loopafstand van het dorp. Je hebt beschikking over een privézwembad (9 x 3 m). Voor kinderen is er volop speelruimte en tevens is er een schommel aanwezig. De woning van de huiseigenaar ligt op hetzelfde wijndomein. Hij maakt echter geen gebruik van het zwembad als er gasten zijn. Vanuit de tuin kijkt u uit over de wijngaarden.

Deze karakteristieke woning bevindt zich aan de rand van het vredige dorpje Saint-Cibard, dat tussen de wijngaarden uit de Bordeaux-streek ligt. Wijngaarden, bossen en waterplassen omringen het dorpje. Op 15 km afstand bevindt zich de bekende wijnstad Saint-Emilion. Deze stad staat bekend om zijn uitstekende rode wijnen. Tevens staat Saint-Emilion op de werelderfgoedlijst (UNESCO).

De Aquitaine, met het bekende departement de Dordogne, is van oudsher een vakantiebestemming met veel natuurschoon, een aangenaam klimaat en een goede keuken. De hoofdstad van de Aquitaine is Bordeaux.

€ 1001.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Saint Cibard   
Le Godard
 

Gîte entouré de vignes

Karakteristieke woning, gelegen op een wijndomein met zoutwater zwembad, op slecht 15 km van de bekende wijnstad Saint-Emilion. In de omgeving is van alles te doen, eenmaal weer terug op het 'honk', komt u helemaal tot rust tussen al die wijngaarden. De tuin is in Engels/Toscaans sfeer aangelegd, met her en der sporen uit de Romeinse tijd.

Op een afstand van 15 km bevindt zich de bekende wijnstad Saint-Emilion. Deze mooie stad staat op de wereld erfgoed lijst (UNESCO). Op slechts 50 km ligt de grote stad Bordeaux. Ook deze stad is wereldberoemd om zijn wijnen, maar ook vanwege zijn kunst, geschiedenis en uitstekende gastronomie.

De Aquitaine, met het bekende departement de Dordogne, is van oudsher een vakantiebestemming met veel natuurschoon, een aangenaam klimaat en goede keuken. Het afwisselende landschap bestaat uit ruige rotsformaties, glooiende heuvels en lieflijke valleien

€ 537.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Saint Cibard   
Gîte entouré de vignes
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla