Maison de vacances PARDAILLAN

Je verblijft in dit prachtige vakantiehuis, op de grens van de departementen Lot-et-Garonne en Dordogne, op een heuvel in een klein dorpje, naast een schilderachtig kerkje. Een uitgesproken plek voor rustzoekers! Net en verzorgd interieur met opvallend kleurrijke slaapkamers. Mooie tegelpartijen in de badkamers en een geheel verzorgde keuken maken de woning tot een waar genot om in te verblijven.

Bij het huis hoort een zonnige tuin met een groot grasveld waar de kinderen lekker kunnen voetballen of een partijtje cricket spelen. De nodige schaduw op het terras met BBQ ,maar de beste verkoeling vindt je bij het omheinde privézwembad. Bakker en dagelijkse boodschappen in Allemans-sur-Dropt (5 km). Restaurant, supermarkt, bank en postkantoor in Duras (10 km).

Het landschap is erg geschikt voor mooie fietstochtjes langs de vele wijngaarden naar het prachtige Château de Duras of naar het dorpje Allemans-sur-Dropt. Bezoek hier de mooie Romaanse kerk of maak een kanotocht op het riviertje de Dropt. Breng zeker een bezoek aan het fraaie kasteel van Bridoire (31 km) en het Château de Monbazillac (36 km) met zijn uitgestrekte wijngaarden en uitzicht op de gezellige stad Bergerac (43 km).

€ 1205.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Pardaillan   
Maison de vacances PARDAILLAN
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla