La Bruyère Haute La Petite Maison

Mooie, typische woning op de route van de middeleeuwse stadscentra. Dit vrijstaande, ruime huis is met veel charme ingericht.
U kunt er op het mooie terras genieten van het prachtige uitzicht over de cipres- en lavendelvelden.
Het huis bevindt zich in de Lot-et-Garonne, op 15 km van de Dordogne. Zeker te bezoeken is Monflonquin, gelegen op 6 km en één van de steden op de route van de middeleeuwse stadscentra. Op 12 km hebt u het chateau "Biron", dat ook de moeite waard is om te ontdekken. Kortom, een goed gelegen, aangenaam huis, omringd door mooie natuur.

€ 590.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Montagnac sur Lède   
La Bruyère Haute La Petite Maison
 

La Bruyere Haute Elevage

La Bruyere Haute Elevage is een prachtige, vrijstaande boerderij midden in de Dordogne. De boerderij is van alle gemakken voorzien. De grote privétuin met terras zorgt ervoor dat u hier 's zomers heerlijk kunt zitten en barbecueën. Van binnen is de boerderij met veel charme en moderne faciliteiten uitgerust. Ook kun u genieten van een prachtig uitzicht van weilanden en groepjes bomen.

De boerderij ligt op de route van de middeleeuwse stadscentra. De rustige omgeving is ideaal voor wandel- en natuurliefhebbers. Montagnac-sur-Lede ligt in de Lot-et-Garonne. Op 6 km ligt Montflanquin, één van de steden op de route van de middeleeuwse stadscentra. Het Chateau Biron is op 12 km afstand.

€ 2676.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Montagnac sur Lede   
La Bruyere Haute Elevage
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla