Bordo Basso

In een heuvelachtige vallei midden in de natuur staat dit gezellige en vrijstaande vakantiehuis. Het is een fijn vakantieadres voor rustzoekers en wandelaars. Kom genieten van de prachtige uitzichten over de vallei rondom het vakantiehuis. De woning is karakteristiek en huiselijk ingericht.

Op wandelafstand ligt het recreatiepark Domaine Lac de Negenou waar u kunt zwemmen. Ook kunt u hier waterfietsen, tennissen, vissen en er is een speeltuintje. U krijgt 2 zwemkaarten pp.pw gratis. Op deze plaats kunt u ook gratis internetten.

Op ongeveer vijf kilometer van het vakantiehuis vindt u het mooie bastide dorpje Prayssas en het dorpje Laugnac met enkele winkeltjes. De streek van de Lot en Garonne is de moeite waard om te ontdekken. Het is de omgeving van de fruitteelt, de wijn, de foie gras en de typische Franse dorpjes met hun bastides. Ook kunt u hier met volle teugen genieten van de natuur.

De rivier Le Lot is per kano of gehuurde boot te bevaren en in de buurt zijn verschillende mooie wandel- en fietsroutes. Op 15km liggen twee grotere steden Agen en Villeneuve-sur-Lot, die zeker het bezoeken waard zijn. Gekende wijnstreken liggen in de buurt, zoals Bergerac, Cahors, Gascongne, Buzet.

€ 544.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Laugnac   
Bordo Basso
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla