Maison Clause

Knus maar modern ingericht vakantiehuis met een grote tuin in de omgeving van de grote bastides zoals Monflanquin, Monpazier, en de magistrale kastelen van Biron en Bonaguil.
De foto's worden in mei herzien, en doen het huis nu tekort.

Het huis heeft een overdekte veranda met BBQ, en een groot zwembad met de nodige ligstoelen, zodat u overal wel een plekje vindt. Er is een goed geoutilleerde keuken, een grote woon-eetkamer en 4 ruime slaapkamers plus grote badkamer.
Voor de liefhebbers is er ook nog een jacuzzi.

De omgeving is rustig en glooiend. De rivier de Lot is op enkele km's, maar ook de rivier de Dordogne is slechts een klein uurtje rijden. Fumel is vlakbij en is prima voor de boodschappen, maar bezoek vooral ook Cahors en de beroemde wijnstreek er omheen. Deze streek biedt voor een ieder wat wils: de cultuurliefhebbers kunnen Moissac (kloostergangen) en de omliggende kastelen bezoeken, de Bourgondiërs onder ons kunnen zich uitleven op de vele eetmarkten waar men de locale heerlijkheden kan proeven, en de sportievelingen kunnen gaan kanoën op de rivieren, paardrijden in de omgeving of flinke wandelingen maken. U zult zich niet hoeven te vervelen!

€ 694.00

Lees Meer...

Atlantische kust   Condezaygues   
Maison Clause
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla