Countryhouse St Basile

Fraai gerestaureerde woning van meer dan 300 jaar oud (!), prachtig opgeknapt met behoud van authentieke elementen in het noorden van de Ardèche.
Deze karakteristieke woning ligt op een groot terrein met verschillende gebouwen (die bij het landgoed horen en onbewoond zijn) met privé zwembad in een prachtige bosrijke omgeving op 750meter hoogte. Hier wilt u hier nooit meer weg!
Het huis is gelegen aan een zeer rustig weggetje waar misschien 10 auto's per dag over rijden.
Het bekende 11e -eeuwse chateau de Maisonseule ligt achter de woning maar is niet te zien vanuit het huis.

Je komt de smaakvol ingerichte woning binnen in een grote hal. Vanuit hier kunt u naar een vide via een oude trap met een bibliotheek of naar de gezellige salon van 65m2 met prachtige eeuwenoude balken en een hoog plafond. Hier kunt u plaatsnemen op een van de fauteuils of comfortabele banken voor de gezellige openhaard. Een heerlijke plek om zich terug te trekken tijdens een frisse avond, gezellig voor de open haard en genietend van een goed glas wijn.

Via de hal kom je ook in de eetkamer waar je een lange eettafel vindt met een extra kamer met groot 3meter brede openhaard. Aansluitend aan deze ruimte vindt u de volledig vernieuwde keuken. Achter deze keuken ligt een badkamer met infrarood sauna met full kleuren spectrum en een wasruimte met wasmachine en droger.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers waaronder de Master bedroom met aansluitend een badkamer en toilet.
Er is tevens nog een tweede doucheruimte.

Voor de woning bevinden zich twee zonnige terrassen liggend op verschillende niveaus. Op beide treft u verstelbare teakhouten stoelen en deckchairs met kussens.
Het verwarmde privé zwembad ligt iets verderop achter het atelier. Het water bevat geen chloor maar enigszins zout water.

De woning bevindt zich op een groot terrein met rondom het huis bossen en weilanden. Naar alle kanten heeft u vrij uitzicht en kunt u genieten van de rust en prachtige omgeving.. Uitermate geschikt voor mensen die van luxe, natuur, wandelen, fietsen en rust houden en gesteld zijn op veel privacy.

€ 1039.00

Lees Meer...

Ardèche   St. Basile   
Countryhouse St Basile
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla