Maison de vacances Saint Pierre de Colombier

Dit vrijstaande vakantiehuis is tegen de heuvel gebouwd, op een prachtige locatie, aan een doodlopend bergweggetje en heerlijk rustig gelegen. Je beschikt er over een riant terras waarvan adembenemend uitzicht over de bergen waar je maar geen genoeg van krijgt. De tuin rondom loopt vrij steil af en is omgeven met schaduwgevende kastanjebomen.

De woning ligt op ca. 2 km van St. Pierre-de-Colombier, in het groene berggebied ten noorden van Aubenas (20 km). Het staat bekend om de woeste grond, uitgestrekte bossen, riviertjes en prachtige bergen. De twee hoogste zijn de Mont Mézensac (1.753 m, op 50 km) en de markante Mont Gerbier de Jonc (42 km), waar de beroemdste rivier van Frankrijk, de Loire, ontspringt. Om nog even in de sfeer van het natuurschoon te blijven, bezoek je de hoge watervallen van Ray-Pic (16 km).

Ten zuiden van Aubenas liggen de middeleeuwse stadjes Vogüé (30 km), Largentière (30 km), Balazuc (35 km), Ruoms (35 km) en Vallon-Pont-d'Arc (50 km) waar de Gorges de l'Ardèche beginnen (grotten, panorama's).

€ 458.00

Lees Meer...

Ardèche   Saint Pierre De Colombier   
Maison de vacances Saint Pierre de Colombier
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla