Maison de vacances Beaulieu

Op 3 km van Beaulieu is dit bijzondere vakantiehuis rustig gelegen in een klein gehuchtje. Achter het huis begint het rotsachtige eikenbos waar je de mooiste wandelingen maakt langs natuurlijke beeldhouwwerken van kalkrotsen. Dit fraaie vakantiehuis is tegen de heuvel gebouwd en heeft een prachtige ligging. Je beschikt over een binnenplaats met meubilair en waar de kinderen ongehinderd kunnen spelen. Via een stenen trap kom je op het enorme, deels overdekte terras, voorzien van een stenen barbecue. Een leuk plekje om 's avonds gezellig na te tafelen! Het interieur binnenshuis is zeer verzorgd.

Ontspannen doe je in het recreatiepark bij Le Rouret (5 km) en voor waterpret ga je naar Mazet-Plage (6 km) waar een zwemmeertje is met strand. Breng tijdens je verblijf ook een bezoekje aan de indrukwekkende druipsteengrotten Aven d'Orgnac (25 km). Bij La Bégude (27 km) liggen de ruïnes van het Château d'Allègre uit de 11e eeuw.

Voor een recreatiemeer met watersportmogelijkheden verwijzen wij je naar het Lac de Villefort (39 km). Het toeristische Vallont-Pont-d'Arc ligt op 20 km met last but not least: de vermaarde Gorges de l'Ardèche waar je prachtige vergezichten hebt!

€ 541.00

Lees Meer...

Ardèche   Beaulieu   
Maison de vacances Beaulieu
 

Beaulieu

Traditioneel huis met zwembad. Ideaal voor een ontspannen familievakantie in de Ardèche. Functioneel ruim interieur, licht en comfortabel door aangename kleurenaccenten. Ook aangenaam zijn de groene tuin en het zwembad zonder inkijk voor veel zwemplezier. Gelegen aan de rand van Beaulieu, vlakbij de kloof van de Ardèche. In deze idyllische natuur kunt u kiezen uit diverse activiteiten: zwemmen, wandelen, kanoën en nog veel meer. Ontdek de stenen brug, Pont d'Arc en het Bois de Païolive.

€ 470.00

Lees Meer...

Ardèche   Beaulieu   
Beaulieu
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla